Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi
Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi’nde Atatürk’ü Anma Programı Düzenlendi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi’nde düzenlenen bir programla anıldı. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen program, öğretmenler ve öğrencilerin yoğun katılımıyla duygulu anlara sahne oldu.
Anma programı, Atatürk'ün hayatını ve mücadelesini konu alan bir video gösterimi ile başladı. Ardından öğrenciler, Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirerek izleyicilere duygu dolu anlar yaşattılar. Şarkıların ardından öğrenciler, Atatürk'e ithafen yazılmış şiirleri okudu. Etkileyici performanslarıyla izleyenlerden büyük beğeni toplayan öğrenciler, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına olan bağlılıklarını bir kez daha gösterdi.
Okul Müdürü, Mustafa DEMİR program sonunda yaptığı konuşmada, Atatürk'ü anma etkinliklerinin genç nesillere tarih bilinci kazandırma açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.
Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.




















