Filistin'e Vefa Kermesi Geliri İhh İnsani Yardım Vakfı'na Bağışlandı!.

İnsanî duyarlılığı artırmak ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize destek olmak amacıyla Filistin halkı yararına Filistin’e Vefa Kermesi düzenledik. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen kermeste el emeği yiyecekler, hediyelik eşyalar ve çeşitli ürünler satışa sunuldu.

Kermes süresince okulumuzda kurulan stantlarda öğrenciler hem satış yaparak gönüllü çalışmalara katıldılar hem de Filistin’deki insanlık dramına dikkat çektiler. Kermesten elde edilen tüm gelir, mazlum Filistin halkının temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere İHH İnsani Yardım Vakfı’na bağışlandı.

Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin GÜNAYDIN yaptığı açıklamada, “Bugün burada bir iyilik hareketine şahitlik ettik. Öğrencilerimiz sadece akademik değil, vicdani ve ahlaki değerlerle de büyüyor. Filistin’de yaşanan zulme karşı sessiz kalmak yerine harekete geçerek destek olmaları, onları bilinçli bireyler olarak yetiştirdiğimizin göstergesidir,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca etkinlik boyunca öğretmenlerimiz Filistin’de yaşanan tarihi, sosyal ve insani sorunlar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Böylelikle yardım çalışması yalnızca maddi değil, aynı zamanda eğitici bir faaliyet olarak da anlam kazandı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüzün düzenlediği, kardeşlik ruhunu yaşatan bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür eder, Filistin halkının bir an önce huzura kavuşmasını temenni ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)