Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi’nde Karne Töreni Coşkusu
Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi’nde 2024-2025 eğitim öğretim yılı, düzenlenen karne töreniyle sona erdi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende öğrenci, öğretmen ve veliler bir araya geldi.
Törende konuşma yapan Okul Müdürü Metin Ergün, başarılı bir yılı geride bırakan tüm öğrencileri tebrik ederek, iyi tatiller diledi. Özellikle mezun olan 12. sınıf öğrencilerine seslenen Ergün, yaklaşan YKS sınavı öncesinde başarı temennilerinde bulundu.
Tören kapsamında yıl boyunca düzenlenen halı saha futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilere ve takımlara madalyaları takdim edildi. Ayrıca her sınıf düzeyinde (9, 10, 11 ve 12. sınıflar) yıl sonu başarı sıralamasında ilk üçe giren öğrencilere ödülleri verildi.
Okul birincisi olan 12. sınıf öğrencisi Sude Zeynep Uzunkara, geleneksel olarak okul kütüğüne ismini çakarak büyük alkış aldı. Uzunkara’ya ayrıca başarı plaketi takdim edildi.
Coşkulu geçen tören, öğrencilerin ve öğretmenlerin hep birlikte hatıra fotoğrafları çektirmesiyle sona erdi.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.




















