"Etwinning Projesi 'Digital Trackers' İle Geleceğin Dijital Vatandaşları"

Okulumuz Diyarbakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dijital güvenlik ve medya bilinci konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan "Digital Trackers" eTwinning projesi ile öğrencilerini dijital dünyada bilinçli bireyler olarak yetiştirmeye devam etmektedir. Projenin kurucusu, İngilizce öğretmeni Büşra Nur Karabacak ve, Şanlıurfa, Malatya ve Azerbaycan’dan katılan toplam 10 öğretmen ile birlikte yürütülen bu projede, öğrenciler dijital ayak izlerinin bireysel, sosyal ve çevresel etkilerini keşfedecekler.

Projeye katılan 10/C sınıfı öğrencilerimiz, çalışmalarını büyük bir başarı ile sürdürmektedir. "Digital Trackers" projesi, öğrencilere dijital dünyadaki bilinçli ve güvenli internet kullanımı becerileri kazandırmayı amaçlamakta olup, dijital ayak izlerinin uzun vadeli etkilerini anlamalarına ve gelecekte sorumlu dijital vatandaşlar olmalarına yardımcı olacaktır.

Bu proje, öğrencilerimizi dijital çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde yetiştirmek ve dijital güvenlik konularında onları bilinçlendirmek adına önemli bir adım atılmasını sağlamaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Diyarbakır Yenişehir Diyarbakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)