Esenlerde Göreve Başlayan Öğretmenler Tanışma Toplantısında Buluştu

Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi´nde düzenlenen programa Başkan Göksu´nun yanı sıra; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Düzenlenen programda okulumuz öğretmenlerinden Hatice Büşra IŞIK yeni göreve başlayan öğretmenleri temsilen bir konuşma yaptı.

Programda ilk konuşmayı yapan Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, göreve yeni başlayan öğretmenlere başarılar dileyerek, "Öğretmenler, anne - babaların evlatlarını emanet ettiği yegâne insanlardır. O emanetleri siz koruyacaksınız" dedi

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler´deki gelişime dikkat çekerek ilçede göreve yeni başlayacak öğretmenlere, "Esenler ile ilgili bildiklerinizi unutun. ´Yeni Esenler´ algısıyla görevinizi sürdürün" tavsiyesinde bulundu. Esenler´in İstanbul´un en genç nüfusuna sahip ilçesi olduğunu hatırlatan Göksu, "Esenler´de doğurganlık oranı çok yüksek. Geleneklerinden kopmayan ama moderniteyi de yaşayan bir ilçedesiniz" diye konuştu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Esenler Atışalanı İsmetpaşa İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)