İstanbul / Esenler Atışalanı İsmetpaşa İlkokulu

Telefon:0212 629 92 55 Adres:Turgut Reis Mh. Karaosmanoğlu Cd. Cami Sk. No1 Esenler/İstanbul Web Sitesi:https://ismetpasaio.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Esenler Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Esenler İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Esenler İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ismetpasaio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda ileri eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak, dünya standartları´nda bir okul ortamı yaratmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmak. Büyük düşünebilen insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerleri içinde koruyup, geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında insanlar yetiştirebilen; bir okul olmak. Çağdaş değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle Türkiye´nin, daha sonra hızlı bir bütünleşme süreci içinde bulunduğumuz Avrupa Birliği´ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır.
MisyonAtatürk´ü sadece bir lider olarak tanımaktan öte, onun düşünce ve felsefesini özümseyen, Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, Millî değerlerine sahip çıkan kültürünü ve geleneklerini koruyan, Okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, Bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden, bilgiden yeni bilgiler üretebilen, Çağın yenilikleriyle, sahip olduklarının sentezini yapabilen, Kendini tanıyan ve ifade edebilen, İletişim becerilerini kullanabilen, Çevresinde, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek, Milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı, Çağdaş, araştıran, üretken bir gençlik, başarılı ve mutlu bir nesil yetiştirmektir.
BaşarılarEĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER 2014 - BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK
EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER 2015 - 62 SINIF=62PROJE
EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER 2015 - ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ, VELİ, İDARECİ BİRLİKTE OKUYORUZ
EĞİTİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ 2015 - OKUL AKVARYUMU PROJESİ
-MAVİ KAPAK TOPLAMA İLÇE BİRİNCİLİĞİ 2018
Telefon0212 629 92 55
AdresTurgut Reis Mh. Karaosmanoğlu Cd. Cami Sk. No1 Esenler/İstanbul
İnternet Sitesihttps://ismetpasaio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTURGUTREİS MAHALESİ KARAOSMANOĞLU CADDESİ CAMİ SOKAK NO:1 ESENLER/İSTANBUL
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR. OKULUMUZA 33, 33M, 98G , 33TM, 33E KODLU İETT OTOBÜSLERİYLE A.İSMETPAŞA DURAĞINDA İNEREK ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.
Öğretim ŞekliİKİLİ
Ders SaatleriSABAH:08:00 - 12:50 (3. VE 4. SINIFLAR, ANASINIFI SABAH)
ÖĞLEN:13:10 - 18:00 (1. ve 2. SINIFLAR, ANASINIFI ÖĞLEN)
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı83
  • Öğrenci Sayısı2156
  • Derslik Sayısı34
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ismetpasaio.meb.k12.tr/34/33/742452/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)