Eba Canlı Ders Açıklamaları

EBA nedir?

EBA Türkiye Cumhuriyeti Bakanlığı tarafından kurulan eğitsel ve elektronik bilgi içerik mıdır bu platform amacı evde okulda Kısacası ihtiyaç duyulan her yerde Eba öğretmenlere ve öğrencilere eğitim ve büyük bir kolaylık sağlayan platform öğretmenler eba'ya özel hazırladıkları içerikleri istedikleri gibi paylaşabilirken başka öğretmenler tarafından paylaşılan not ve sunumlara da ulaşabilmektedir. Aynı zamanda eba'ya giriş yapan öğrenci farklı öğrenciler tarafından paylaşılan notlara sunumlara ve görsellere ulaşıbilmektedir.

EBA'ya mobil uygulama üzerinden nasıl erişebilirim?

EBA'ya telefon üzerinden nasıl girebilirim? EBA'yı Android veya iOS işletim sistemine sahip telefonlarda kullanmak için uygulama marketlerinden Eba uygulamasını indirdikten sonra Eba kullanıcı adınız ve şifreniz ile uygulamaya giriş yapabilirsin. Eba'nın tüm içerikleri ve özellikleri uygulama üzerinden kullanılabilir durumdadır.

Eba'da nasıl ders çalışabilirim?

Eba da ders çalışmak için öncelikle dersler sayfasına giderek çalışmak istediğin dersi seçmelisin. Seçtiğin dersin sayfasında üniteler ve konular listelenecektir çalışmak istediğin konu eksiğin sıralı anlatım düğmesine tıklayarak konuya ait içerikleri öğrenme sırasına göre çalışmaya başlayabilirsin. Dersle ilgili daha fazla soru çözmek istersen sol menüdeki sınavlar düğmesini kullanmalısın. Öğretmenin gönderdiği çalışmaları çalışmalarım sayfasında görebilirsin.

EBA canlı derslerime nereden ulaşabilirim?

Eba sol menüdeki canlı dersler düğmesi ile sana atanmış canlı dersleri görebilirsin dersin başlama saati geldiyse ders menüsündeki Katılıyor metre tıklayarak Canlı Derste katılabilirsin canlı ders ortamında aynı sınıfta olduğu gibi öğretmenine soru sorabilir ve katılım sağlayabilirsin.

EBA'da neleri takip edebilirim?

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Şehit Hüseyin Emre Kul Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)