Kahramanmaraş / Elbistan Şehit Hüseyin Emre Kul Ortaokulu

Telefon:03444120593 Adres:AKÖREN MAH. AKÖREN KÜME EVLERİ NO 39 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ Web Sitesi:https://sehitemrekul.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Elbistan Okulları, Kahramanmaraş Ortaokulları, Kahramanmaraş Elbistan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kahramanmaraş Ortaokul Haberleri, Kahramanmaraş Elbistan Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon* Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaçtır. * Her birey farklılıklarıyla öğrenebilir. * Öğretmenlerimiz benim sınıfım değil benim okulum anlayışıyla çalışır. * Her veli öğrencisini öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. * Okulumuzda hem öğretenler hem öğrenenler birbirinin gelişmesine katkıda bulunur, yardımın önemine inanır. * Bütün çalışanlar doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmaz ve gerekenleri yaptıklarında endişeli olmaz. * Her gün ileriye gitmek için bir önceki günden daha fazla çalışırlar.
Misyon* Bütün öğrencilerimize çağdaş eğitim imkanları sunulması. * Öğrencilerimizi bilgili, kültürlü, bireysel farklılıkları dikkate alan, kendine güvenen, kendisiyle barışık bireyler olarak yetiştirilmesi. * Öğrencilerimiz gelecekte okula çevreye ve topluma yararlı sorumluluk duygusuna sahip, çağdaş bilgilerle donanmış aktif araştıran sorgulayan insanlar olarak yetiştirilmesi. * Öğrencilerimiz yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş insan haklarına saygılı, demokratik cumhuriyeti özümsemiş, Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı insanlar olarak yetiştirilmesi.
Telefon03444120593
AdresAKÖREN MAH. AKÖREN KÜME EVLERİ NO 39 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://sehitemrekul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahalle
Ulaşım5 km
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER - KÖMÜR
İnternet BağlantısıADSL
Kaynak:https://sehitemrekul.meb.k12.tr/46/05/767508/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)