Dilimizin Zenginlikleri Projesi
Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.
Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.
Malatya Battalgazi Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu
İlkokul Haberleri, Malatya İlkokul Haberleri, Malatya Battalgazi İlkokul Haberleri, Malatya Okulları, Malatya Battalgazi Okulları, Malatya İlkokulları, Malatya Battalgazi İlkokulları
Yayın Tarihi: 05.11.2024




















