Deneyap Teknoloji Atölyeleri Yeni Yıldızlarını Arıyor!

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında 81 ildeki 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde verilecek 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için başvurularınızı bekliyoruz!    TEKNOLOJİ GELİŞTİREN BİR TÜRKİYE HEDEFİNDE
YENİ GELECEĞİN TEKNOLOJİ YILDIZI SEN OL!
Deneyap eğitmenleri; öz düzenleme becerilerine sahip, yaratıcı düşünme becerileri iyi düzeyde olan, özgün fikirler geliştirebilen, eleştirel düşünme becerilerine hâkim, öğrenmeyi ve öğretmeyi seven, takım olma, birlikte çalışma, sorunları çözme becerileri gelişmiş, Deneyap Türkiye Projesinin ve Milli Teknoloji Hamlesinin Türkiye’nin geleceği için önemli olduğunun bilincine sahip kişilerden oluşmaktadır.

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde görev alan eğitmenler; öğretmenler, sektörde çalışan alanında yetkin kişiler, üniversitelerin ilişkili bölümlerinde okuyan lisans ya da lisansüstü üniversite öğrencileri ve mezunlarından oluşmaktadır.
Okulumuza Deneyap Teknolojik Atölyeleri  tanıtım afişi ilçe gençlik merkezi tarafından asıldı. Okul Müdürümüz tarafından öğrencilere ve öğretmenlerimize duyurusu yapılarak yetenekli ve ilgili öğrencilerin başvurmaları istendi.

Ayrıntılı bilgi için https://www.deneyap.org/tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Bor Yunus Emre Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)