Niğde / Bor Yunus Emre Ortaokulu

Telefon:03883115502 Adres:Şeker Mah. Şeker Evleri Cad. Bor / Niğde Web Sitesi:https://boryunusemreortaokulu.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Bor Okulları, Niğde Ortaokulları, Niğde Bor Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Niğde Ortaokul Haberleri, Niğde Bor Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://boryunusemreortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, bilgili, becerili iyi bir ahlaka sahip, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon03883115502
AdresŞeker Mah. Şeker Evleri Cad. Bor / Niğde
İnternet Sitesihttps://boryunusemreortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞEKER MAHALLESİ ŞEKER EVLERİ CADDESİ
UlaşımİL MERKEZİNE 15 KM, İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 15 KM, İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08:30 - 15:25
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı121
  • Derslik Sayısı16
Kaynak:https://boryunusemreortaokulu.meb.k12.tr/51/03/746139/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)