Cumhuriyetimizin 102. Yılı Kutlu Olsun
Vilayetler Birliği Anaokulu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Vilayetler Birliği Anaokulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na istinaden okulumuz bahçesinde öğrencilerimizin hazırladığı “Bayrak Sergisi”ni gerçekleştirdik. Cumhuriyet Bayramı’nı çocuklarımızla birlikte coşkulu şekilde kutladık. Öğrencilerimiz, kendi çalışmalarını gururla sergileyerek Türk bayrağımızı, Cumhuriyet değerlerini ve Türk milletinin bağımsızlık ruhunu yansıttılar.
Etkinlik kapsamında çocuklarımıza Cumhuriyet’in anlamı, milli birlik ve beraberlik bilinci yaşlarına uygun şekilde anlatıldı. Cumhuriyet’in ahlâki fazilete dayanan bir yönetim şekli olduğu, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet fazilettir.” sözüyle vurgulandı. Ayrıca Atatürk’ün “Cumhuriyet; sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.” sözü öğrencilerimize aktarılmış; özgür düşünen, sorgulayan, bilime değer veren bireyler yetiştirmenin güçlü ve çağdaş bir Türk milleti için ne kadar önemli olduğu ifade edildi.
Sergide öğrencilerimizin el emekleriyle hazırladığı bayrak çalışmaları okul bahçemizde topluca sergilendi ve tüm sınıflar sırayla sergiyi ziyaret etti. Çocuklarımızın gösterdiği özen, ilgileri ve heyecanları hepimizi gururlandırdı.
Etkinliğin hazırlanmasında emek veren öğretmenlerimize, sürece aktif olarak katılan öğrencilerimize ve her zaman yanımızda olan değerli velilerimize destekleri için teşekkür ediyoruz.
Vilayetler Birliği Anaokulu olarak, Cumhuriyetimizin 102. yılını aynı coşkuyla kutlamaya devam ediyor; çocuklarımızın Cumhuriyet bilinciyle, Atatürk ilke ve değerlerine bağlı, milli birlik ve beraberliği gözeten, Türk milletine faydalı bireyler olarak yetişmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bayrak sergisini ve Cumhuriyet Bayramı programını hazırlayıp sunan Kelebekler sınıfı ile Öğretmeni Emet TÜRK'e teşekkür ediyoruz.
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.




















