Çakabey Anadolu Lisesi Kariyer Günleri Gezileri

Çakabey Anadolu Lisesi, 22 Aralık 2022 Perşembe günü kariyer gezileri kapsamında 11 ve 12. sınıflardan oluşan öğrenci gurubu ile  Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksekokuluna ziyarette bulundu. Türk silahlı Kuvvetlerine rütbeli personel yetiştiren Milli Savunma Üniversitesi ve verilen eğitim hakkında bilgi alan öğrenciler derslikleri gezdi.

Kariyer gezileri kapsamında planlı olarak gerçekleştirilen gezilerden bir diğeri Kocaeli Üniversitesine gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesinde yer alan tıp, hukuk ve mühendislik fakültelerinin gezildiği ziyaret 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Çakabey Anadolu Lisesinde 12. sınıfta okuyan öğrenciler hedefledikleri bölümler hakkında üniversite yetkililerinden bilgi aldı.

Gezilerin diğer bir ayağı Gebze Teknik Üniversitesi idi. Çakabey Anadolu Lisesinin çeşitli sınıflarında okuyan öğrenciler 1 Aralık 2022 tarihinde Gebze Teknik üniversitesi Kampüsünü ziyaret etti. Üniversite yetkilerince ağırlanan öğrenciler üniversite ve teknik bölümler hakkında bilgilendirildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Gölcük Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi.

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)