Kocaeli / Gölcük Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi.

Telefon:(262) 4358085 Adres:TOPÇULAR MAH. 3135 SK. ÇAKABEY ANADOLU LISESI BLOK NO: 5 İÇ KAPI NO: 1 GÖLCÜK / KOCAELİ Web Sitesi:https://gcakabeyanadolu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Gölcük Okulları, Kocaeli Anadolu Liseleri, Kocaeli Gölcük Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Gölcük Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://gcakabeyanadolu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKendini ve çevresini tanıyan, çevresiyle dengeli ve sağlıklı ilişkiler kurabilen, yaratıcı ve araştırıcı, geleceğini kendisi belirleyip yönlendirebilen mutlu ve özgür bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
MisyonToplum için yaratan ve üreten, yarattığı değerle ülkesini temsil edebilecek, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, cumhuriyetin ilkelerinden ödün vermeyen bireyler yetiştirmek için milli eğitimin temel esaslarına göre düzenlenmiş olan eğitim öğretim programlarını çevresel faktörler ve çağın gerekleri dikkate alınarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamaktır.
BaşarılarOkulumuz 2010 – 2011 Eğitim Öğretim yılında katıldığımız Sportif faaliyetler ve başarılarımız. Atletizm dalında Ford Otosan koşusunda Osman UYAR 3000 m genç erkekler Kategorisinde İlçe birincisi olmuştur. Basketbol dalında genç erkekler basketbol kategorisinde Kocaeli 6. sı olmuştur. Erkekler FUTSAL kategorisinde ilçe 3.’sü olmuştur. Aynı zamanda okulumuz tiyatro alanında “DELİ DUMRUL” adlı oyunla ilçe birincisi olarak okulumuzu ilde temsil etmiş ve en iyi uyarlama senaryo dalında ödüle layık görülmüştür. Bunun yanında öğrencilerimizin sergilemiş olduğu “İstanbul” konulu müzikli şiir dinletisi öğretmen öğrenci ve velilerimizin beğenisine sunulmuştur. Özellikle son sınıf öğrencilerimizin sınav motivasyonunu artırmak için tüm öğrencilerimizin katılımı ve canlı müzik eşliğinde okulumuz bahçesinde “BAHAR ŞENLİĞİ” düzenlenmiştir.
Telefon(262) 4358085
Faks262 4358086
AdresTOPÇULAR MAH. 3135 SK. ÇAKABEY ANADOLU LISESI BLOK NO: 5 İÇ KAPI NO: 1 GÖLCÜK / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://gcakabeyanadolu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTopçular Mah. 3135.sok No:5 Gölcük/KOCAELİ
UlaşımGölcük İlçe Merkezine 3 Km
Kocaeli İzmit İl Merkezine 18 Km uzaklıktadır.Öğrenci ulaşımı yüksek oranda öğrenci servisleriyle gerçekleşmektedir.Gölcük merkezden Saraylı minibüsleriyle okulumuza ulaşım mümkünfür. Ayrıca İzmit yönünden gelenler için İzmit-Şirinköy hattında hizmet veren 710 Numaralı Belediye otobüsü okulumuzun yanından geçmektedir.711 712 şehir içi dolmuşları ilw Gölcük´ten ulaşım mümkündür.
Merkezden UzaklıkGölcük İlçe Merkezine 3 Km
Kocaeli İzmit İl Merkezine 18 Km uzaklıktadır.
Servis BilgisiYuvacık,Başiskele,Gölcük,Değirmedendere ve Karamürselden servislerimiz vardır. Bulunan yıldaki öğrenci oranına göre değişiklik göstermektedir.
Kontenjan Bilgileri204
Ders Saatleri09:00 - 16:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerFutbol,Basketbol,Hentbol,Masa Tenisi,Badminton,Satranç vb.
Bilimsel EtkinliklerCoodweek
  • Öğretmen Sayısı48
  • Öğrenci Sayısı855
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://gcakabeyanadolu.meb.k12.tr/41/03/964125/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)