5. Sınıf Velileri Okula Uyum Semineri

Okulumuz 5. sınıf velilerine, okul Rehber Öğretmenlerimiz Mustafa Alper ATAN ve Meryem TÜRKOĞLU tarafından okula uyum çalışmaları kapsamında genel bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Yapılan toplantıda velilerimize, okulumuz hakkında bilgilendirme yapılarak, 5. sınıfa yeni başlamış öğrencilerimizi ortaokulda nelerin beklediği konusunda bilgiler aktarılmıştır.

 Okul müdürümüz Mehmet LEK toplantıya katılarak, velilerimize okulumuz hakkında bilgi vermiş, veli toplantılarına katılımların önemine değinmiştir. Bunun yanında öğrencilerin olumsuz davranışlarının azaltılmasında ve öğrencilerin başarısını arttırmada okul aile işbirliğinin öneminden bahsetmiştir. 

Yapılan toplantıda ayrıca velilerimize, son zamanlarda basında da sıkça karşımıza çıkan kanlı para oyunu ve bu oyunun yanında öğrencilerin sosyal medya akımlarından öğrendikleri diğer oyunlarla alakalı bilgi verilmiştir. Öğrencilerin, kendilerine ve birbirlerine zarar veren bu tür oyunlar hakkında velilerimize uyarılarda bulunulmuştur. Velilerimize Bilinçli Teknoloji Kullanımı kapsamında, öğrencilerimizin teknolojik aletler ve sosyal medyada geçirdikleri sürelerin takibi konusunda tavsiyelerde bulunulmuştur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çanakkale Biga Biga Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)