3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Dünya bizim ellerimizle renklenecek!

Hayat uzun bir yolculuktur. Bu yolu hepimiz yol arkadaşlarımızla yürürüz. Ancak herkes aynı yolu aynı şartlarda yürüyemez. Bazen hayat engeller koyar önümüze. Engeller hayatın akışını yakalamaya engel değildir. Önemli olan bu engelleri aşarken birbirimize ne kadar destek olduğumuzdur. 

Bizi biz yapan kolumuz, gözümüz, kulağımız değil kalbimizdir. Zihnimizdeki ve gönlümüzdeki engelleri kaldıralım. En büyük engelin sevgisizlik olduğunu bilelim. Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık oluşturulması ve bizim için çok özel olan başta öğrencilerim olmak üzere tüm özel insanları daha iyi anlayabilmemiz adına önemli bir gün. Tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadeleler takdire şayandır.Engellerin fiziki bir gerçek olduğunu unutmadan, bu gerçeği aşmak zorunda olan yol arkadaşlarımızı, öğrencilerimi, canlarımı gönülden destekleyerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün sadece bir gün değil her gün farkındalık oluşturmasını diliyorum.

Dünyamızın ve Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günler inşallah en kısa zamanda bitmesi temennisi ve öğrencilerimizden uzak kalmanın burukluğuyla başta öğrencilerim olmak üzere tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, bir gün değil, her gün yanlarında olduğumuzu belirterek, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

                                                                                                                                                                                                Ömer KABAN

                                                                                                                                                                                              Okul Müdürü      

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa İnegöl Talha Ömer Faruk Teşik Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)