Bursa / İnegöl Talha Ömer Faruk Teşik Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Kaynak:https://inegoltoft.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin topluma ve kendilerine faydalı, özgüveni gelişmiş, sorumluluk sahibi bir birey olarak davranmasını ve toplum tarafından kabul görmesini sağlayarak her alanda, her faaliyette yeteneklerine uygun etkinliklerde uyumlu bir şekilde yer almalarını sağlamak.
Mensuplarının, çatısı altında bulunmaktan huzur duyduğu; sosyal iletişim becerilerini geliştirerek bireylere, yeterlilikleri doğrultusunda, yapabildikleri ile mutlu olabilecekleriMensuplarının, çatısı altında bulunmaktan huzur duyduğu; sosyal iletişim becerilerini geliştirerek bireylere, yeterlilikleri doğrultusunda, yapabildikleri ile mutlu olabilecekleri ve yaşamlarını bağımsız bir şekilde sürdürebilecekleri engelsiz bir yaşam imkanı sağlamak.
MisyonÖğrencilerimizin toplumun bir parçası olduğu ile ilgili sosyal bir farkındalık yaratmak. Bireysel yeteneklerini keşfederek yetenekleri doğrultusunda gelişimlerine katkı sağlamak. Kendini ifade becerilerini yetkinleştirmek. Bağımsız yaşam becerileri konusunda gelinebilecek en üst düzeye ulaşmalarını desteklemek.
Öğrencilerimizin; eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, özel öğretim yöntem ve araç-gereçleri kullanarak, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, üst öğrenime iş meslek alanlarına hazırlanmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, üst öğrenime iş meslek alanlarına hazırlanmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaktır.
Telefon02247130888--02247130888
Faks(224) 713 0888
AdresKEMALPAŞA MAH. ADNAN TÜZÜN SK. NO: 4/1 İNEGÖL / BURSA
İnternet Sitesihttps://inegoltoft.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKemalpaşa Mahallesi Adnan Tüzün Sokak No:4/1 İnegöl BURSA
UlaşımŞEHİR MERKEZİNDEServis
Merkezden UzaklıkŞEHİR MERKEZİNDE
Ders SaatleriSAAT:09:20-14.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı63
  • Derslik Sayısı12
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://inegoltoft.meb.k12.tr/16/05/747441/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)