2025 - 2026 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
Yeni eğitim-öğretim yılına yönelik rehberlik hizmetlerinin planlamalarının yapıldığı, öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen 2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonu Toplantısı başarıyla tamamlandı.
Toplantıda, öğretmenlerimiz yıl boyunca yürütülecek rehberlik faaliyetlerini ve bu faaliyetlerle ulaşılması hedeflenen amaçları belirlemek üzere bir araya geldi. Toplantı sonunda, öğretmenlerimiz yeni döneme ilişkin duygu, düşünce ve hedeflerini paylaşarak sürece aktif katılım sağladılar.
Eğitim kalitemizi daha da artırmak amacıyla alınan kararların, öğrencilerimizin gelişimine olumlu katkılar sağlamasını temenni ediyoruz.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.
Hakkari Yüksekova 5 Mayıs Ortaokulu
Ortaokul Haberleri, Hakkari Ortaokul Haberleri, Hakkari Yüksekova Ortaokul Haberleri, Hakkari Okulları, Hakkari Yüksekova Okulları, Hakkari Ortaokulları, Hakkari Yüksekova Ortaokulları
Yayın Tarihi: 16.09.2025




















