2021 Yılı Hafızlık Projesi Başvuruları Başladı

İlkokul 4. sınıftaki öğrenciler, okulumuza kayıt olabilmek için alttaki linke tıklayarak formu doldurması gerekmektedir.

 https://forms.gle/t3F8ZxenkJ4hkbVQA

Okulumuzun tanıtım videosu: https://sehitramazanemetihoo.meb.k12.tr/icerikler/okul-tanitim_10859574.html

 

ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ

2020-2021 Sultan Carullah Kur'an Kursları ile birlikte okulumuza kayıtlar başlamıştır. Bu projede İlçe Müftülüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber akademik başarısı yüksek, hafız öğrenciler yetiştirmek hedeflenmektedir. Öğrenciler hem okula gidecek, hem de hafızlık eğitimi alacaklardır.

 

BAŞVURU VE ÖĞRENCİ SEÇİMİ:

1.AŞAMA KAYIT AŞAMASI:

 a) İlk okul 4.sınıfta olan kız ve erkek öğrenciler online adresimizden başvuru yapması gerekmektedir.

 b) Başvurularınızı 21 HAZİRAN 2021 Tarihine kadar aşağıdaki web sayfamızdan yapabilirsiniz.

 c) Bu sene öğrenci seçimi 1. Dönemin not ortalamasına ve yapacağımız deneme sınavına göre öğrenci seçimi yapılacaktır. Yaz kampına kontenjan sayısının iki katı kadar öğrenci alınacaktır. Yaz kampı sonucunda kesin seçmeler yapılacaktır.

 

2.AŞAMA YAZ OKULU AŞAMASI:

 a) Yaz okulu eğitimini almaya hak kazanan öğrenci Temmuz ayında 2 haftalık Yaz okulu eğitimine alınacaktır. Yaz okulu eğitimine katılmak zorunludur.

 b) Yaz okulu eğitimini olan öğrenciler bu eğitimin sonunda Bolvadin Müftülüğü ile Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Komisyon tarafından mülakata alınacaklardır.

 

KESİN KAYIT AŞAMASI VE DİĞER HUSUSLAR

1. Mülakat sonucunda başarılı olan öğrenciler okulumuza ve Kuran Kursuna kesin kayıt hakkı kazanacaklardır. Kur'an Kursu ile Okul idaresi tarafından belirlenen tarihler arasında öğrenci velisi bizzat Hem kursa hemde okula başvurarak kesin kaydını yaptıracaktır.

2. ÖNEMLİ HATIRLATMA: Koronavirüs (COVID-19 ) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında; kendimizin ve sizlerin sağlığını korumak amacıyla belirlediğimiz süreçte bazı değişiklikler olabilir. Bu değişiklikler başvuru yapan velilerimize mesaj yolu ile iletileceğinden telefon numaralarınızı dikkatli bir şekilde yazmaya özen gösterilim.

 

Detaylı Bilgi için okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Bolvadin Bolvadin Şehit Ramazan Emet İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)