Afyonkarahisar / Bolvadin Bolvadin Şehit Ramazan Emet İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://sehitramazanemetihoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ:

“EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…”
Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.
Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı sunarak, okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacağı, başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlayacak kurum haline getirmek.
MisyonMİSYONUMUZ:
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık, demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmayan, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak.
Görev ve sorumluluk tanımını iyi bilen, kendi alanında tercih edilen, bütün personelimiz okulumuzda çalışmaktan gurur duyan, her öğrenci bu okulda öğrenim görmekten zevk alan, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, kendini yenileyip geliştiren. Zamanın önemini kavramış olan ve işler “Tam zamanında” ve “Olması Gerektiği Gibi” yapan ve her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bir okul olmak için varız.
Telefon02726124686
AdresSelçuklu Mahallesi İstasyon Caddesi No 280
İnternet Sitesihttps://sehitramazanemetihoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKIRKGÖZ MAHALLESİ
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.ŞEHİR İÇİ SERVİS GÜZERGAHI ÜZERİNDEDİR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
Ders SaatleriDERS BAŞLAMA : 08:40
ÖĞLE YEMEĞİ :11:50
-------------------
DERS BAŞLAMA:13:20
DERS BİTİŞ :15:40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı188
  • Derslik Sayısı12
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://sehitramazanemetihoo.meb.k12.tr/03/04/762581/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)