16. Meb Robot Yarışması

Bu sene Erzurum'da düzenlenen 16. MEB Robot Yarışmasına Adem Nural MTAL olarak katılım sağladık. Öğretmen ve öğrencilerimizin özverili çalışmaları sonucu yarışma bizim için başarılı geçti.

Yarışmaya 7 robot ile katılım sağladık. Hatay genelinde en fazla sayıda katılım sağlayan okuluz. Toplamda Hatay'da finale kalan 29 robot bulunmaktaydı. Ayrıca Hatay geneli en fazla tur atlayan robotlar bize aitti.

Yumurta toplama kategorisinde ASİ isimli robotumuz finallerde yarışan 155 robot arasından ilk 9 robot içerisinde çeyrek finale kadar yükseldi.

Mini Sumo kategorisinde YİĞİDO isimli robotumuz finallerde yarışan 460 robot arasından 5.tura çıkarak ilk 21'e girdi.

Ayrıca KÜNEFE isimli robotumuz 3. turda elendi. 4 robotumuz ise ilk turda elendi.

Bu başarıyla Hatayımızı temsilen robot yarışmalarında depremden sonra kendimizi yeniden göstermiş olduk. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Hatay Samandağ Adem Nural Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)