Zonguldak / Merkez Fener İlkokulu

Telefon:3722534404 Adres:Yayla Mahallesi 21 Haziran Kurtuluş Alanı No10 ZONGULDAK / Merkez Web Sitesi:https://fenerilkokulu.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Merkez Okulları, Zonguldak İlkokulları, Zonguldak Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Zonguldak İlkokul Haberleri, Zonguldak Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://fenerilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Telefon3722534404
Faks(372) 253 0650
AdresYayla Mahallesi 21 Haziran Kurtuluş Alanı No10 ZONGULDAK / Merkez
İnternet Sitesihttps://fenerilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYAYLA MAHALLESİ FENER CADDESİ 21 HAZİRAN KURTULUŞ ALANI NO:10 ZONGULDAK/MERKEZ
UlaşımMERKEZE YAKLAŞIK 1 KM. MESAFEDE.GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ VE ZONGULDAK ŞEHİR STADYUMU KARŞISI
Merkezden UzaklıkMERKEZE YAKLAŞIK 1 KM. MESAFEDE.
Ders SaatleriANA SINIFI;

SABAHÇI DEVRE
07.50 - 12.50

ÖĞLENCİ DEVRE
13.00 - 18.00

İLKOKUL;

09.10 - 14.50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFER (DOĞAL GAZ)
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerGençlik Spor İl Müdürlüğü ile her sene başı yapılan protokol çerçevesinde 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimize Gençlik Spor Müdürlüğünde görevli spor eğitmenleri tarafından haftada bir ders saati cimnastik,judo,tenis,okçuluk,basketbol,güreş vb spor dallarından eğitim verilmektedir. Bunun yanında okulumuzda masa tenisi egzersizleri verilmektedir.
Bilimsel EtkinliklerGençlik Spor İl Müdürlüğü ile her sene başı yapılan protokol çerçevesinde 1. ve 2. Sın ıf öğrencilerimize Gençlik Merkezinde görevli eğitmenler tarafından haftada bir ders saati akıl zeka oyunları,karikatür,seramik vb dallardan eğitim verilmektedir. Bunun yanında okulumuzda satranç egzersizleri verilmektedir.
  • Öğretmen Sayısı34
  • Öğrenci Sayısı624
  • Derslik Sayısı25
Kaynak:https://fenerilkokulu.meb.k12.tr/67/01/704281/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)