Zonguldak / Merkez Arslan Zeki Demirci İlkokulu

Telefon:0372 2524311 Adres:Ontemmuz Mah. Mevlana Cad. No82 67100 Merkez/ZONGULDAK Web Sitesi:https://arslanzekidemirciilkokulu.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Merkez Okulları, Zonguldak İlkokulları, Zonguldak Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Zonguldak İlkokul Haberleri, Zonguldak Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://arslanzekidemirciilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmektir.
MisyonArslan Zeki Demirci İlkokulu/Ortaokulu’nun misyonu, Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
BaşarılarOkulumuz bilimsel ,sportif ve kültürel alanda başarılarını artırmaya çalışan bir kurumdur. İlimizde Dyned kullanımı açısından 3. olan okulumuz öğrencileri bir çok yerel yarışmda dereceler almışlardır. Okulumuzda kodlama sınıfı oluşturulmuş Akıl ve zeka Oyunları çalışmaları devam etmektedir.
Telefon0372 2524311
AdresOntemmuz Mah. Mevlana Cad. No82 67100 Merkez/ZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://arslanzekidemirciilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriZonguldak İli Merkez İlçe Ontemmuz Mahallesi´nde bulunmaktadır.
Ulaşımİl merkezine 1 Km uzaklılktadır.İl merkezinden dolmuşlarla ulaşım sağlandığı gibi merkeze yürüme mesafesindedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 1 Km uzaklılktadır.
Servis BilgisiServis bulunmamaktadır.
Kontenjan BilgileriOkulumuz 16 derslikli olup kontenjan sorunumuz bulunmamaktadır.
Ders Saatleri8.50-14:30
Yabancı Dilİnilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda atletizm,basketbol, futbol,badminton,masa tenisi, futsal,voleybol çalışmaları yapılmaktadır. Sportif alanda yerel ve ulusal düzeyde öğrencilerimizin başarıları bulunmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz 2020 yılında 20 proje ile TÜBİTAK 4006 başvurusu yapmış olup 20 projemizin hepsi kabul edilmiş ve TÜBİTAK destekli Bilim Şenliği düzenleme hakkı kazanmıştır. 2020 yılının aralık ayında okulumuzda Bilim Şenliği düzenlenecektir.
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı181
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://arslanzekidemirciilkokulu.meb.k12.tr/67/01/716413/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)