Zonguldak / Kozlu Vali Tevfik Başakar İlkokulu

Telefon:03722661531 Adres:TAŞBACA MAH. YAKAMOZ SK. VALI TEFIK BAŞAKAR ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 25 İÇ KAPI NO: 1 KOZLU / ZONGULDAK Web Sitesi:https://kozluvtbilkokul.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Kozlu Okulları, Zonguldak İlkokulları, Zonguldak Kozlu İlkokulları, İlkokul Haberleri, Zonguldak İlkokul Haberleri, Zonguldak Kozlu İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kozluvtbilkokul.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim sistemi içirisinde Vali Tevfik Başakar İlköğretim Okulu olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş; teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş; sorgulayan, araştıran, düşünen, tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlanan, çevresinde örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider bir okul olmak.
MisyonBiz Atatürk İlke ve İnkılaplarına inanan, Türk milli eğitiminin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan; araştırmacı, sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş; yarınlara, değişime ve yeniliğe açık, bilgi üreten ve bilgiyi milletin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst, kararlı ve yarınlara ümitle bakan öğrenciler yetiştiren bir okuluz.
Başarılar“Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi” adı altında yapılan “Yeşil Karadeniz’in Umut Dağıtan Çocukları" adlı projemiz, Zonguldak ilinde sekiz(8) okul arasından seçilerek 83.350,22 Euro´luk Avrupa Birliği hibesi almaya hak kazanmıştır.Proje imzalandıktan sonra Kızılcakese köyündeki okula ek bir bina yaptırılarak anasınıfı çalışmaları başlatılmıştır.Zonguldak ilinde hibe almaya hak kazanan okul öncesi eğitimin güçlendirilmesi adı altında yazılan ilk ve tek proje olmuştur.
Telefon03722661531
AdresTAŞBACA MAH. YAKAMOZ SK. VALI TEFIK BAŞAKAR ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 25 İÇ KAPI NO: 1 KOZLU / ZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://kozluvtbilkokul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzda demir korkuluklarla çevrili büyük bir bahçe bulunmaktadır.Bahçe zemini beton kaplı olup,bahçenin kuzeyinde büyük bir meşe ağacı ve çim alanı bulunmakta. Bu alanda oturma bankları, piknik masası ve çardak yer almaktadır.
UlaşımZonguldak Merkeze 4,5 km, Kozlu´ya 4 kmZonguldak merkezden 102 minibüslerine, Kozlu´da ise Karaçorak minibüslerine binilerek okulumuza ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkZonguldak Merkeze 4,5 km, Kozlu´ya 4 km
Ders Saatleri09:00´da başlar 14:20´de biter
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı52
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://kozluvtbilkokul.meb.k12.tr/67/01/701600/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)