Zonguldak / Kozlu Kozlu Namık Kemal İlkokulu

Telefon:(0372)2661530 Adres:GÜNEY MH. GÜVERCİN CD. NO 81/2 KOZLU /ZONGULDAK Web Sitesi:https://kozlunamikkemalilkokulu.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Kozlu Okulları, Zonguldak İlkokulları, Zonguldak Kozlu İlkokulları, İlkokul Haberleri, Zonguldak İlkokul Haberleri, Zonguldak Kozlu İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kozlunamikkemalilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen ,vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
MisyonÖğrencilerimizin bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen ,vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon(0372)2661530
AdresGÜNEY MH. GÜVERCİN CD. NO 81/2 KOZLU /ZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://kozlunamikkemalilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGüney Mh. Güvercin Cd. No:81/2 Kozlu/ZONGULDAK
UlaşımİLE 5 KM, İLÇEYE 1,5 KM UZAKLIKTADIR.Şehiriçi minübüsler vasıtasıyla ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkİLE 5 KM, İLÇEYE 1,5 KM UZAKLIKTADIR.
Servis BilgisiÖZEL SERVİS
Ders Saatleri08:50-14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı80
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kozlunamikkemalilkokulu.meb.k12.tr/67/01/714262/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)