Zonguldak / Kozlu Kozlu Kocatepe İlkokulu

Telefon:03722662412 Adres:Fatih Mahallesi Okul Sokak 04/B Kozlu/ZONGULDAK Web Sitesi:https://kozlukocatepeio.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Kozlu Okulları, Zonguldak İlkokulları, Zonguldak Kozlu İlkokulları, İlkokul Haberleri, Zonguldak İlkokul Haberleri, Zonguldak Kozlu İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kozlukocatepeio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
BaşarılarOkulumuz ilköğretim okulu olarak hizmet sunarken hentbol Türkiye birinciliğimiz bulunmaktadır. Aynı şekilde voleybol ve futbolda il birincilikleri ve gruplara kalma, yarı final başarılarımız bulunmaktadır.Atletizm Cumhuriyet koşusunda birinciliğimiz bulunmaktadır. Kozlu İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen resim, şiir dallarındaki yarışmalarda çok sayıda derecelerimiz bulunmaktadır. Satranç il birinciliğimiz bulunmaktadır.Hentbol kızlar il birinciliğimiz, küçükler jimnastik il birinciliğimiz bulunmaktadır. Halk oyunları birinciliğimiz ve çeşitli derecelerimiz bulunmaktadır. Bilim sanat merkezine yönlendirilen öğrencilerimiz 1. aşama ve 2. aşamada yüksek oranda başarılı olmuşlardır.
Telefon03722662412
Faks03722662412
AdresFatih Mahallesi Okul Sokak 04/B Kozlu/ZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://kozlukocatepeio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFatih Mahallesi/ Kozlu/ Zonguldak
Ulaşımİl Merkezine 6 km
İlçe Merkezine 1 kmHer 15 dk da bir belediye otobüsleriyle şehir merkezine ulaşım sağlanır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 6 km
İlçe Merkezine 1 km
Ders Saatleri07:50-18:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerHalk Oyunları
  • Öğretmen Sayısı31
  • Öğrenci Sayısı588
  • Derslik Sayısı11
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kozlukocatepeio.meb.k12.tr/67/01/701997/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)