Zonguldak / Kozlu Kozlu Anaokulu

Telefon:0372 266 20 19--0372 266 20 19 Adres:Güney Mahallesi Orkide Sokak No12 KOZLUZONGULDAK Web Sitesi:https://kozluanaokulu.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Kozlu Okulları, Zonguldak Anaokulları, Zonguldak Kozlu Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Zonguldak Anaokulu Haberleri, Zonguldak Kozlu Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://kozluanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkul öncesi eğitimde; koşulsuz sevgi ile, kalite ve başarı ile beklentilerin hep önünde, fark yaratan, seçkin ve kalitesiyle örnek gösterilen bir kurum olmak. Özgüveni yüksek, meraklı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, bir eğitim sistemi oluşturmak.
Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
MisyonGeleceğe umutla bakabilen, yaratıcı, kişiliği sevgi ile yoğurulmuş, Atatürkçülüğü benimseyen, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek alanında uzman kişilerin hazırlayıp sunduğu eğitim seminerleri ve drama çalışmaları ile çocuklarımızın gelişim alanlarını desteklemek. okul öncesi eğitimde ; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek.
Kozlu Anaokulu olarak, ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri ve sınıflarında çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri bir ortam sunmaktayız.
Kozlu Anaokulu, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.
Telefon0372 266 20 19--0372 266 20 19
Faks(372) 266 1014
AdresGüney Mahallesi Orkide Sokak No12 KOZLUZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://kozluanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGüney Mah.Orkide Sok. No:11/D Kozlu/ZONGULDAK
UlaşımOkulumuz ilçe merkezindedir.
İl merkezine 7 km.Yürüyerek, otobüs ve servislerimiz mevcuttur.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezindedir.
İl merkezine 7 km.
Servis BilgisiOkulumuzun kendine ait servisi yoktur. Özel servisler okulumuza öğrenci taşımaktadır.
Kontenjan Bilgileri200
Ders Saatleri08.00 - 13.00 13.00 - 18,00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerBahçe düzeni ve peyzaj Projesi, Oyun Salonu projesi,dinlenme ve hobi alanı projesi, akıl oyunları sınıfı projesi,iyilik atkısı sokak hayvanlarını koruma projesi,sihirli hamurlar projesi,okul kitaplığı oluşturma projesi,
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı100
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kozluanaokulu.meb.k12.tr/67/16/756533/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)