Zonguldak / Kilimli Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:03722651503 Adres:MERKEZ MAH. KARAELMAS CAD. M.E.B. CUMHURİYET ORTA ÖĞRETİM BLOK NO 6 KİLİMLİ / ZONGULDAK Web Sitesi:https://kilimlicumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Kilimli Okulları, Zonguldak Ortaokulları, Zonguldak Kilimli Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Zonguldak Ortaokul Haberleri, Zonguldak Kilimli Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kilimlicumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKilimli Cumhuriyet Orta Okulu olarak ‘her öğrenci öğrenir’ yaklaşımıyla yaparak, yaşayarak, tüm sorunları birlikte çözebileceğimize inanıyoruz.Bunun için bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrenilen bilgilerin günlük yaşamda ve gelecekte gerçeğe uygun olması için çalışmak, her öğrencinin kendini tanıyan ve güvenen bir birey olarak yetişmelerine olanak tanımak, takım ruhuna inanan, insancıl, çevreci ve ulus bütünlüğüne önem veren öğrenciler olarak yetişmesi için varız.
MisyonOkulumuzda öğrenmeyi öğrenme en temel gereksinimdir. Her veli bütün öğretmen, yönetici ve diğer personelin öğrencisine öğrenme için fırsat verildiğini bilir. Bütün öğretmenler ‘Öğrenmenin yaşı yoktur’ ilkesini kabul ederek öğretmenin olduğu kadar öğrencinin de öğretmene öğrenmeyi öğrettiğini kabul eder. Okulumuz personeli işlerinde yaptıklarından emin, hatanın da doğruya giden bir yol olduğunu kabul ederek çalışır.
Telefon03722651503
AdresMERKEZ MAH. KARAELMAS CAD. M.E.B. CUMHURİYET ORTA ÖĞRETİM BLOK NO 6 KİLİMLİ / ZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://kilimlicumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz 2012 yılında ilçe olan Zonguldak merkeze bağlı Kilimli bucağında yer almaktadır.Kilimli ilçesinin kuzeyinde Karadeniz,Doğusunda Çaycuma İlçesi,güneyinde Devrek ilçesi ve batısında ise Merkez ilçe bulunmaktadır.Kilimli´de yaklaşık 30 bin kişi yaşamakta olup önemli geçim kaynağı taş kömürü madenciliğidir.Bölgede Kardeniz iklimi hüküm sürmektedir.
Ulaşımİl merkezine 8 km uzaklıktadır.Özel halk otobüsleri ile sürekli ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 8 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:30 - 15:05
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı337
  • Derslik Sayısı22
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kilimlicumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr/67/01/714329/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)