Zonguldak / Ereğli Şehit Madenciler Ortaokulu

Telefon:0372 325 10 11 Adres:Çaylıoğlu Köyü / KDZ. Ereğli Web Sitesi:https://sehitmadencilerorta.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Ereğli Okulları, Zonguldak Ortaokulları, Zonguldak Ereğli Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Zonguldak Ortaokul Haberleri, Zonguldak Ereğli Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitmadencilerorta.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz bilgi çağına uyarlanmış bir kurum olalarak;öğrencilerimizi kendine güvenen ifadelerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarına hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak .Her çoçuğun içindeki yaratıcı,çok yönlü,haklarını koruyabilen,güven,hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam oluşturmak.
Eğitim öğretim etkinliklerinde çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortam öğrencilerimizin hizmetine sunmak.Okulumuzun öğrencileri,öğretmenleri ve velileri ile çevrede örenek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek.
Öğrtencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek ,onları başarıya götüren yolda motive edip,umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak.Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
MisyonUlusal ve evrensel değerlerin farkında olup;değişime ve gelişime açık,Atatürk ilkelerine bağlı,Laik ve Demokrotik toplum düzenini benimseyen,kendine güvenli,çevresine saygılı,yaratıcı ve farklı düşünnebilen,özgür,hoşgörülü,katılımcı,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmnek.Bilginin yanında uygar davranışlarının önemini bilen bir gelecek nesil yetiştirmek.Sevgi ve saygının güven ve huzurun sağlandığı,mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Telefon0372 325 10 11
Faks0372 325 10 11
AdresÇaylıoğlu Köyü / KDZ. Ereğli
İnternet Sitesihttps://sehitmadencilerorta.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇaylıoğlu Beldesi
Ulaşım33 km Servis ile sağlanıyor
Merkezden Uzaklık33 km
Servis Bilgisiİlkokul, Ortaokul ve Lise Öğretmenleri Aynı Servisle Ereğli Merkez ile Çaylıoğlu Beldesi Arasında Gidiş-Geliş Yapmaktadır
Ders Saatleri08:30 - 15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerBOCCE, ORYANTİRİNG, DART, FUTSAL, BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL, MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı109
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitmadencilerorta.meb.k12.tr/67/08/715663/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)