Zonguldak / Çaycuma İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu

Telefon:0 372 615 06 59 Adres:Uğur Mumcu Cad. No31 67900 Çaycuma/Zonguldak Web Sitesi:https://ihtilkokulu.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Çaycuma Okulları, Zonguldak İlkokulları, Zonguldak Çaycuma İlkokulları, İlkokul Haberleri, Zonguldak İlkokul Haberleri, Zonguldak Çaycuma İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ihtilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYON

İstiyoruz ki… Okulumuzda tüm eğitim – öğretim faaliyetleri demokratik kurallar çerçevesinde ve şeffaf olsun. İstiyoruz ki… Okulumuz; bilgi, beceri ve sosyal etkinliklerde ilçe, il ve hatta ülke sınırı tanımasın lokomotif olsun. İstiyoruz ki… Okulumuz bilişim teknolojileri ve sosyal etkinlikleri hızlandıran her türlü alt yapının bulunduğu bir okul olsun. İstiyoruz ki… Okulumuzun tüm fertleri ve mezun ettiğimiz öğrencilerimiz; sevgiyi, saygıyı ve ahlak kurallarını benimsemiş, toplum içinde yaşayan ve yaşatan kişiler olsun. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine birinci derecede değer verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… hep birlikte değişelim ve gelişelim.
MisyonBiz… Öğrencilerimizi ilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek; hayata ve üst öğrenim kurumlarına hazırlamak için varız. Biz… Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, görevlerini yapabilen ve sorumluluk alabilen bireyler olarak yetiştirmek için varız. Biz… Öğrencilerimizin huzur bulduğu, ayrıldığında özlem duyduğu bir eğitim – öğretim ortamı hazırlamak için varız. Biz… Doğayı seven ve koruyan, bu konuda sorumluluk alan öğrenciler yetiştirmek için varız. Biz… Saygıyı, sevgiyi, ahlak kurallarını ve toplumsal normları kendi içine sindirecek öğrencileri yetiştirmek için varız.
Telefon0 372 615 06 59
AdresUğur Mumcu Cad. No31 67900 Çaycuma/Zonguldak
İnternet Sitesihttps://ihtilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yerihttp://www.caycuma.gov.tr/ilcemiz
Ulaşımİlçe MerkezindeKara, Hava ve Demiryolu ulaşımı mevcuttur.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezinde
Ders Saatleri09:00 - 15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı386
  • Derslik Sayısı15
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://ihtilkokulu.meb.k12.tr/67/05/757741/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)