Zonguldak / Çaycuma Adaköy İlkokulu

Telefon:03726560351 Adres:ADAKÖY KÖYÜ İBADİOĞLU MEVKİİ İBADİOĞLU KÜME EVLERİ NO 1 ÇAYCUMA / ZONGULDAK Web Sitesi:https://adakoyilkokulu.meb.k12.tr Zonguldak Okulları, Zonguldak Çaycuma Okulları, Zonguldak İlkokulları, Zonguldak Çaycuma İlkokulları, İlkokul Haberleri, Zonguldak İlkokul Haberleri, Zonguldak Çaycuma İlkokul Haberleri
Kaynak:https://adakoyilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişsin.Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilsin.Öğrencilerimiz; bir üst öğretim kurumuna, geleceğe, hayata hazır olsun. Okulun sadece bir öğretim kurumu olmadığını hissetsin. İstiyoruz ki ... Öğrencilerimiz kültürlü, kendine güven duygusu gelişmiş ve sosyalleşmeleri en üst düzeye çıkmış bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki ... Herkes doğrular peşinde olsun.Çünkü doğrular her zaman kazanır.
MisyonBiz Adaköy İlkokulu olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişmeleri için ortam hazırlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazırlarken onların sosyal, kültürel ve ahlaki yönden gelişmelerini sağlamak, kontrol etmek için varız.
Telefon03726560351
AdresADAKÖY KÖYÜ İBADİOĞLU MEVKİİ İBADİOĞLU KÜME EVLERİ NO 1 ÇAYCUMA / ZONGULDAK
İnternet Sitesihttps://adakoyilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöylülerin ifade ettiğine göre; Adaköy önceleri etrafı sularla çevrili bir ada imiş. Köyün bu coğrafi konumu köyün adının ”Adaköy” olmasına teşvik edici bir sebep olmuştur.
Köyün, ilk sakinlerinin Tunceli, Yozgat, Tokat ile Güney Doğu Anadolu’dan gelip yerleşenler olduğu sanılmaktadır.
Köyümüz 1952 yılına kadar Bartın ilçesi Tilkiler Köyü’ne bağlı iken Çaycuma’nın ilçe olması nedeniyle buraya bağlanmış ve Adaköy adını almıştır.
UlaşımZonguldak´a 65 kilometre, Çaycuma´ya 15 kilometre uzaklıktadır.Köyümüze Çaycuma-Gemiciler-Yolgeçen - Güzeloğlu hattı ve Çaycuma-Perşembe hattı üzerinden ulaşım sağlanmaktadır.Köyde belirli bir minibüs seferi yoktur.Köylülerin ulaşım ihtiyaçları TTK İşçi servisleri ile Öğrenci servisleri tarafından sağlanmaktadır.Perşembe günleri Perşembe’de kurulan pazara ve Cuma günleri Çaycuma’da kurulan pazara minibüs seferleri yapılmaktadır.
Bunların dışında köy halkı genellikle kendi araçlarıyla ulaşımlarını sağlamaktadır.
Merkezden UzaklıkZonguldak´a 65 kilometre, Çaycuma´ya 15 kilometre uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:50 - 14:35
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı81
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://adakoyilkokulu.meb.k12.tr/67/05/716655/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)