Zaferin 109. Yılında Çanakkale Şehitlerimizi Andık. . .

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümünde okulumuzda gerçekleştirilen törenle Çanakkale Şehitlerimizi andık.

Törenimiz, içimizdeki umudun hep canlı kalmasını sağlayan ve bu yurdu bize veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda ve şanlı bayrağımızın dalgalanması için canını veren nice şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümünü kutlama ve şehitlerimizi anma törenimizin sunuculuğunu 11/E sınıfından öğrencimiz Dilek yaptı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Tarih Öğretmenimiz Canan ÇETİN gerçekleştirdi.

Konuşmanın ardından 11/F sınıfından öğrencimiz Mustafa, Çanakkale savaşı görüntüleri eşliğinde etkileyici bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardından 9/L sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "Çanakkale Oratoryosu’ ’nu dinledik. Ardından okulumuz Müzik Öğretmeni Özlem DİLEKTAŞLI öncülüğünde okul koromuzun seslendirdiği türkülerle törenimiz sona erdi.

Ayrıca törende ve etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimiz Bahar ÇİÇEK KARAKAYA, Nergiz ÇINAR, Hüsniye ÜNAL ÇALIŞKAN, Gökçen AKAR ve Nilgün ORAL’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Ankara Etimesgut Bağlıca Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)