Yüz Yüze Eğitim Bilgilendirme

Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz;

Sizlerinde bildiği gibi Mart ayı itibari ile bütün sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime başlıyoruz. Çok özlediğimiz öğrencilerimize kavuşacağımız için mutluyuz. Aşağıda maddeler halinde merak konusu olabileceğini düşündüğümüz konuları açıklamaya çalıştık. 

Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz;

Sizlerinde bildiği gibi Mart ayı itibari ile bütün sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime başlıyoruz. Çok özlediğimiz öğrencilerimize kavuşacağımız için mutluyuz. Aşağıda maddeler halinde merak konusu olabileceğini düşündüğümüz konuları açıklamaya çalıştık. Yeni ders programımıza da yazımızın altındaki linkten ulaşabilirsiniz.

Öncelikle program saatlerinde bir değişiklik olmadığını programda çok az bir değişiklik yapıldığını da belirtmek isteriz.

1.      Yüz yüze devam edecek öğrencilerimiz programda belirtilen gün ve saatte kurumumuza geleceklerdir. Yüz yüze eğitime gelecek öğrencilerimizin kuruma gelişlerinde herhangi bir yasal zorluk yaşamaması için danışmanlık gruplarından yazı paylaşacağız. Yazının çıktısının alınarak öğrencinin yanında bulundurulmasını ve herhangi bir polis kontrolü durumunda görevli memura ibraz edilmesini rica ediyoruz.

 

2.      Kurumumuzda Covid-19 tedbirleri kapsamında her sınıfa kat girişlerine, sınıflara ve kurum girişine dezenfektan koyulmuştur. Gün sonu dezenfekte makinesi ile sınıflar temizlenecek aynı zamanda temasın fazla olduğu kapı kolu, masa vb yerler dezenfekte edilecektir. Öğrencilerimiz maske ile eğitime devam edecek olup bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Yine covid-19 tedbirleri kapsamında Öğrencimizi kuruma bırakan velilerimizi çıkış saatine kadar kurumumuzda misafir edemeyeceğimizi belirtmek isteriz. Bu konuda anlayış göstermenizi rica ediyoruz.

 

 

3.      Milli Eğitim Bakanlığı ve Yalova Valiliği tarafından yüz yüze ve uzaktan eğitimle ilgili alınacak yeni kararlar takip edilecek ve bu durumda programda tekrar değişiklik yapılabilecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Merkez Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)