Yürütülen Etwinning Projelerimiz Haziran Ayı İtibariyle Sonlandırılmıştır.

Yabancı ve yerli ortaklarımızla Şubat 2023'te başlayan 2 eTwinning projemiz Haziran ayında sonlandırılmıştır.

 

 

Kuzey Makedonya, Tunus, Ürdün, Gürcistan, Sırbistan, Romanya ve Azerbaycan ile yürütülen ve kuruculuğunu okulumuz öğretmenlerinin yaptığı 2 etwinning projesi ”Attach but not Addicted”  (bağlı ol ama bağımlı olma) ve "I activate my classroom with web 2.0 tools"  (web 2.0 araçlarıyla sınıfımı harekete geçiriyorum) Mart, Nisan ve Mayıs ayı faaliyetleri gerçekleştiridikten sonra Haziran ayında kapanışı yapılmiştir. Yapılan etkinlikler arasında müze ziyareti, huzurevi ziyareti, dışarda kitap okuma, sahil temizliği, sahil gezintisi ve bisiklet sürme etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Yapılan etkinliklerle öğrencilerimize sanatsal bakış açısı kazandırılmış, öğrencilerin empati duyguları gelişmiş ve  kitap okumanın keyfine varmışlardır. Ayrıca yapılan faaliyetler çerçevesinde öğrencilerimiz hayata bağlı kalıp bağımlı olmamanın yollarını öğrenmişlerdir. Yerli ve yabancı ortaklarla yapılan çalışmalarla öğrencilerimizin dil becerileri de gelişmiştir.  İnternet, cep telefonu, online oyun, sigara, alkol ve madde gibi çeşitli bağımlılıkların yerine güzel vakitler geçirebileceğimiz çeşitli sosyal etkinliklerle 4 aydır yürütülen  projemiz Haziran ayı itibariyle başarıyla sonlandırılmıştır. 

Bir diğer projemiz olan "I activate my classroom with web 2.0 tools" (web 2.0 araçlarıyla sınıfımı harekete geçiriyorum) adlı proje ile sınıflarda dersin işlenişini daha eğlenceli hale nasıl getiririz sorusuna cevap aranmış telefon ve bilgisayardaki bazı uygulamalar kullanılmıştır.

Okulumuzda etwinning projelerine katılan öğretmenlerimiz Ferah KÜTÜK, Gülay Merdivan GEBEŞ, Fatma KIRBIYIK ve Ramazan GÜRER olmuştur.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Ereğli Uzun Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)