Yozgat / Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Telefon:03544152130 Adres:AGAHEFENDİ MAH. CUMHURİYET CAD. MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU BLOK NO: 158A SORGUN / YOZGAT Web Sitesi:https://sorgunmehmetakifersoyoo.meb.k12.tr Yozgat Okulları, Yozgat Sorgun Okulları, Yozgat Ortaokulları, Yozgat Sorgun Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Yozgat Ortaokul Haberleri, Yozgat Sorgun Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sorgunmehmetakifersoyoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MisyonEğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın ,yapıcı,yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk´ün gösterdiği Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak, hedefine öncülük etmek.
Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız,sürekli,daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.
BaşarılarYıldız Erkekler Futsal Takımımız İl Birincisi, Türkiye 4.cüsü, Yıldız Erkekler Hentbol Takımımız İl Birincisi, Yıldız Erkekler Basketbol Takımımız İl birincisi, Küçük Erkekler Basketbol Takımımız il birincisi, Yıldız Kızlar Basketbol Takımımız İl İkincisi, Küçük Erkek Hentbol Takımımız İl Birincisi, bölge birincisi, Küçük Kızlar Basketbol Takımımız İl İkincisi, Küçük Kızlar Hentbol Takımımız İl İkincisi, Yıldız Kızlar Hentbol Takımımız İl İkincisi, Zeka Oyunları il birinciliği
Telefon03544152130
Faks03544152130
AdresAGAHEFENDİ MAH. CUMHURİYET CAD. MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU BLOK NO: 158A SORGUN / YOZGAT
İnternet Sitesihttps://sorgunmehmetakifersoyoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSORGUN Merkez
Ulaşımİlçe Merkezine uzaklık: 725 m.
İl merkezine uzaklık: 33 km.Servis, yaya...
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine uzaklık: 725 m.
İl merkezine uzaklık: 33 km.
Ders Saatleri07:00
18:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerYıldız Erkekler Futsal Takımı
Yıldız Erkekler Hentbol Takımı
Yıldız Erkekler Basketbol Takımı
Küçük Erkekler Basketbol Takımı
Yıldız Kızlar Basketbol Takımı
Küçük Erkek Hentbol Takımı
Küçük Kızlar Basketbol Takımı
Küçük Kızlar Hentbol Takımı
Yıldız Kızlar Hentbol Takımı
Zeka Oyunları Takımı
  • Öğretmen Sayısı48
  • Öğrenci Sayısı926
  • Derslik Sayısı28
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sorgunmehmetakifersoyoo.meb.k12.tr/66/07/738151/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)