Yozgat / Saraykent Marziye - İbrahim Ertek Ortaokulu

Telefon:0 354 368 64 68-- 0 354 368 64 68 Adres:Fatih Sultan Mehmet Mah. Alparslan Türkeş Caddesi No2 Saraykent/YOZGAT Web Sitesi:https://marziyeibrahimertekortaokulu.meb.k12.tr Yozgat Okulları, Yozgat Saraykent Okulları, Yozgat Ortaokulları, Yozgat Saraykent Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Yozgat Ortaokul Haberleri, Yozgat Saraykent Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://marziyeibrahimertekortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇevrenin en iyi okulları arasında yerini alan,öğrenciye bilgi yükleme yerine teknolojiden yararlanmayı öğreten,mevcut imkanları iyi kullanan,Her yıl üst öğrenim kurumlarına artan sayıda öğrenci gönderen,girişimci düşünceler üreten çağdaş bir okul olmaktır
MisyonÜlkesinin değerlerini çok iyi özümsemiş, aile ve topluma yararlı, araştıran, sorgulayan Milli Manevi ve kültürel değerlerine bağlı,Yurt sevgisini her şeyin üzerinde tutan gençler yetiştirmektir.
Telefon0 354 368 64 68-- 0 354 368 64 68
AdresFatih Sultan Mehmet Mah. Alparslan Türkeş Caddesi No2 Saraykent/YOZGAT
İnternet Sitesihttps://marziyeibrahimertekortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSaraykent ilçesi Yozgat´a 70 km uzaklıkta 6000 nüfusa sahip küçük, şirin bir ilçedir. İlçemiz doğuyu batıya bağlayan en büyük yollardan biri olan E-88 karayolu üzerinde bulunduğu için ulaşım problemi yoktur. İlçemizde öğretmenevi ve yapımı devam eden apartlarda kalınabileceği gibi kaloriferli ev de rahatlıkla bulunabilir.
UlaşımOkulumuz İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Yozgat´a 70 Km uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için ulaşım Problemi yoktur.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Yozgat´a 70 Km uzaklıktadır.
Servis BilgisiTaşımalı Eğitim Merkezidir.5 Servis vardır.
Öğretim ŞekliTam Gün Eğitim. Okulumuzda ilkokul ve ortaokul aynı binayı kullanıyor. Toplam öğrenci sayımız 190.
Ders Saatleri08:40-15:30
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda her sene düzenli olarak futbol ve satranç turnuvaları yapılmaktadır. Bunun yanı sıra bu sene yapılan masa tenisi turnuvasının ardından, zeka oyunları sınıfımızda bir çok zeka oyunu turnuvası yapılması planlanmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz TUBİTAK 4006 bilim fuarı başvurusu kabul edilmiş olup 2. dönemin ortalarında bir bilim fuarı yapılması planlanmıştır.
ProjelerKop Projesi kapsamında "İyi Bir Gelecek İçin Kitaptan KOP´ma " projesi yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı92
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://marziyeibrahimertekortaokulu.meb.k12.tr/66/13/720953/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)