Yozgat / Çekerek Sarıköy Hasan Çakan İlkokulu

Telefon:354 472 12 51--354 472 12 51 Adres:SARIKÖY KÖYÜ SARIKÖY KÜME EVLERİ SARIKÖY HASAN ÇAKAN ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 214 ÇEKEREK / YOZGAT Web Sitesi:https://sarikoyhasancakanio.meb.k12.tr Yozgat Okulları, Yozgat Çekerek Okulları, Yozgat İlkokulları, Yozgat Çekerek İlkokulları, İlkokul Haberleri, Yozgat İlkokul Haberleri, Yozgat Çekerek İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon; ne olmak istediğimizdir. Vizyon; ideallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir.Vizyon; yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Vizyonumuzu Türk Milli Eğitim´in temel amaçlarına uygun olarak, milli bir kültürle bezenmiş çağdaş bir yönetim anlayışı ile başarıda sınır tanımayan, bir okul olmaktır.
MisyonAtatürk ilke ve devrimleri ışığında; Türkçe´yi doğru ve güzel konuşup yazabilen, iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir. Çevrede tercih edilen okullar arasında yer alan okulumuzda, gelişen, değişen programlara açık, kendini yenileyen, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen , beceri ve başarı düzeyi yüksek, çağdaş, insan olmanın onurunu taşıyan, mesleki dayanışma içinde , paylaşmayı bilen, saygın, başarılı kadromuz ve çağdaş eğitim yönetimi yaklaşımlarını uygulayan idari kadromuz ile Öğrenen Okul modelimiz temel dinamiğimizi oluşturmaktadır.
Başarılar2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında 1 öğrenci Anadolu Öğretmen Lisesi´ni, 6 öğrenci Anadolu Lisesi´ni, 5 öğrenci Anadolu Meslek Lisesi´ni, 5.sınıf 2 öğrenci, 6.sınıf 1 öğrenci, 7.sınıf 2 öğrenci toplam 5 öğrenci de PBYS sınavını kazanmıştır.0
Telefon354 472 12 51--354 472 12 51
AdresSARIKÖY KÖYÜ SARIKÖY KÜME EVLERİ SARIKÖY HASAN ÇAKAN ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 214 ÇEKEREK / YOZGAT
İnternet Sitesihttps://sarikoyhasancakanio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSarıköy halkı yaklaşık 7. veya 8. yüzyıllarda Sivas İli´nin Yıldızeli İlçe´sinden göç ederek bugünkü bulunduğu yere yerleşmiştir. Sarıköy isminin nereden geldiği tam bilinmemektedir. Çekerek-Zile karayolunun geçtiği bir vadi yamacına kurulmuştur. Köye girişte Çekerek Irmağı bulunmaktadır. Sarıköy İç Anadolu Bölgesi´nin karasal iklimi ile Karadeniz iklimi arasında bir geçiş bölgesidir. Köyün geçim kaynağı çiftçiliktir. Nüfusu 2000 civarındadır.
UlaşımYozgat İli´ne 102 km, Çekerek İlçe´sine 17 km uzaklıktadır. İlçe merkezinden kalkan minübüslerle sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkYozgat İli´ne 102 km, Çekerek İlçe´sine 17 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNormal
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı34
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://sarikoyhasancakanio.meb.k12.tr/66/05/737480/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)