Yozgat / Boğazlıyan Yenipazar İlkokulu

Telefon:03546956009 Adres:YENİPAZAR BELDESİ SELANİK MAH. İLKOKUL SK. YENİPAZAR İLKOKULU BLOK NO: 6 BOĞAZLIYAN / YOZGAT Web Sitesi:https://yenipazarilkokul.meb.k12.tr Yozgat Okulları, Yozgat Boğazlıyan Okulları, Yozgat İlkokulları, Yozgat Boğazlıyan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Yozgat İlkokul Haberleri, Yozgat Boğazlıyan İlkokul Haberleri
Kaynak:https://yenipazarilkokul.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz; eğitim ve öğretimde , tüm sosyal ve kültürel etkinliklerde vitrindir. Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir, Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır. Çalışanlar kendilerinden emindirler, görevini yerine getirmede endişeleri yoktur, birlik ve beraberlik, dayanışma ve güven tamdır. Eğitim ve öğretim sonucunda üretken kaliteli bireyler yetiştirilir. Amaca ulaşmada çağdaş eğitim olanaklarından en üst düzeyde yararlanılır.
MisyonOkulumuzda; Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, Bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, Yaşam boyu sürdürebileceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve kendi öğrenmesi için çaba harcayabilen,kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi önemseyen, moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan bireyleri yetiştirmek için varız.
Telefon03546956009
Faks03546956009
AdresYENİPAZAR BELDESİ SELANİK MAH. İLKOKUL SK. YENİPAZAR İLKOKULU BLOK NO: 6 BOĞAZLIYAN / YOZGAT
İnternet Sitesihttps://yenipazarilkokul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYenipazar kasabası Boğazlıyan ilçe merkezine bağlı ve bucak merkezi olan bir yerleşim yeridir. Halk geçimini buğday ve pancar ziraatı ile sağlamaktadır.
Yerleşmenin güneyinde DSİ tarafından yapılan yapay gölet bulunmaktadır. Bu göletten yararlanılarak 235 dekar alan sulanmaktadır. Haftada bir kez Pazar kurulmaktadır. Okuma yazma oranının % 100 e yakın olduğu Yenipazar’da birde Halk Kütüphanesi mevcuttur. Eski bir ermeni köyüdür.
UlaşımOKULUMUZ YOZGAT MERKEZE 50 İLE 55 KM ARASINDA OLUP BOĞAZLIYANA İSE 40-45 KM ARASINDA MESAFEDEDİR.OKULUMUZA AİT ÖĞRETMEN SERVİSİ OLMADIĞINDAN DOLAYI ULAŞIMI ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARIYLA SAĞLAMAKTADIRLAR. OKULUMUZA HEM BOĞAZLIYAN´DAN HEM DE YOZGAT TAN GELİŞ - GİDİŞ YAPAN ARKADAŞLAR BULUNMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ YOZGAT MERKEZE 50 İLE 55 KM ARASINDA OLUP BOĞAZLIYANA İSE 40-45 KM ARASINDA MESAFEDEDİR.
Ders SaatleriBaşlangıç 08:40
Bitiş 14:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı69
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://yenipazarilkokul.meb.k12.tr/66/03/853148/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)