Yılın Öğretmeni Seçilen Gökhan Çiçek 24 Kasım Kutlamalarında İlimizi Temsil Etti

Sakarya Bilim ve Sanat Merkezimizde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı “Yılın Öğretmeni” seçilen sınıf öğretmenimiz Gökhan Çiçek, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara ve İstanbul’da düzenlenen bir dizi etkinliğe katıldı

Öğrencilerimize teknoloji projelerinde yaptığı danışmanlıkla TEKNOFEST başta olmak üzere ulusal ve uluslararası yarışmalarda birçok başarı kazanan ve çalışmalarıyla fark yaratan öğretmenler arasından ilimizi temsil etmek üzere “Yılın Öğretmeni” olarak seçilen ve merkezimizde sınıf öğretmeni olarak görev yapan Gökhan Çiçek, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.


24 Kasım Öğretmenler Günü programları çerçevesinde ilk olarak Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ile birlikte Ankara Keçiören'de Millî Eğitim Bakanlığınca oluşturulan Öğretmen Hatıra Ormanı ve Şehit Öğretmenler Abidesi'ni ziyaret edildi. Ziyaret esnasında Gökhan Çiçek, hatıra ormanına Sakarya ilimizi temsilen çam fidanı dikti ve şehit öğretmenleri andı. Programa, daha sonra Milli Eğitim Bakanı ve Bakan Yardımcılarının katıldığı Mogan Gölbaşı tesislerinde verilen akşam yemeği ile devam edildi. 

 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’le birlikte Anıtkabir de çelenk sunma törenine katılan temsilci öğretmenler, ayrıca Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatının anlatıldığı “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filminin galasında hazır bulundu.


Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından Meclis’te verilen yemeğin ardından Türk Hava Yollarına ait VIP uçakla Ankara'dan İstanbul'a seyahat eden öğretmenler, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in de birer konuşma yaptığı "100 Yılı İnşa Edenler, 100 Yılı İnşa Edecekler" başlıklı 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı'na katıldı. 


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Erenler Sakarya Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)