Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Okulumuzu Ziyaret Etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tamer Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve rektör yardımcılarından oluşan heyetle birlikte mezun olduğu Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Okul Müdürü Kemal Biricik ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan heyete okulun hamisi İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Akif Özyurt eşlik etti.

Yapılan toplantıda Yıldız Teknik Üniversite ile Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yapılması planlanan geniş kapsamlı bir protokolün detayları ele alındı.  Sayın Rektörümüz, mezunu olmaktan gurur duyduğu okulumuza değer katacak her türlü uygulamada Yıldız Teknik Üniversitesi olarak işbirliğine hazır oldukları bilgisini verdi. Protokol detayları önümüzdeki günlerde kamuoyuna paylaşılacaktır.

Toplantı sonrasında Okul Müdürümüz Kemal Biricik, okulumuz mezunları olan, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Teknopark Genel Müdürü Orhan Tanışman ve okulumuzun hamisi İTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Özyurt'a  Maçka amblemli kupa bardağı hediye etti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Şişli Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)