Yıldız Kız Masa Tenisi Takımımızdan Bir Başarı Hikayesi Daha

Kahramanmaraş´ımızı büyük bir gururla temsil eden Kale Kesmelitepe Ortaokulu Masa Tenisi Kız Takımımız grup mücadelesinde elde etmiş olduğu başarı ile Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Türkiye Okullar arası Yıldız Bayan Masa Tenisi Grup Eleme Müsabakaları Adıyaman’ın ev sahipliğinde yapıldı.

 

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri Daire Başkanlığı ve Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Okullar arası Yıldız Bay - Bayan Masa Tenisi Grup Eleme Müsabakaları Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonunda yapıldı..

 

Adıyaman’da  1 5 – 17 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve 3  günsüren  2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Türkiye Yıldız Kız ve Erkek  Masa Tenisi Grup Eleme müsabakalarında,  Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye, Elazığ, Mardin, Batman ve Diyarbakır, illerinden kız ve erkek olmak üzere toplam 10 ilden 12 Erkek takımı ve 13 Bayan takımı  ve yaklaşık 150 sporcunun mücadele etti.

Geçen yılda olduğu gibi bu yılda Kahramanmaraş´ımızı büyük bir gururla temsil eden Kale Kesmelitepe Ortaokulu Masa Tenisi Kız Takımımız grup mücadelesinde elde etmiş olduğu başarı ile Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Büyük bir başarı gösteren Masa Tenisi Kız Takımımıza, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fikret DEMİR´e ve takımımızı yanlız bırakmayan Müzik Öğretmenimiz Faik ŞEN´e yürekten teşekkürler.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Onikişubat Şehit Fatih Saylak Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)