Yıl Sonu Sergisi

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yıl sonu etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında yıl boyunca açılan dikiş nakış, el sanatları, ahşap süsleme, pastacılık, çini işleme, filografi, kağıt rölyef, teship kurslarına ait çalışmalar sergilendi. Türk Halk Müziği konseri ve ardından halk oyunları gösterisi ile yöresel yemeklerin ikramı gerçekleşti.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın  Tanju ÇANAKCIOĞLU, Belediye Başkan Vekili Murat ÇAVUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Suat EVİN, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Müdürümüz  Bekir ALTUNEL, yaptığı açılış konuşmasında kurum faaliyetlerimizden bahsederek  kurs öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize ve emeği geçen Herkese teşekkür etti.

Kumru Kent Meydanında  gerçekleştirilen törende farklı kurslarda  üretilen ürünlerin sergisi gezildi.Ürünlerin satışından ve yapılan kermesten elde edilen gelir SMA hastası depremzede bir çocuğumuzun tedavisi için bağışlanacaktır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Kumru Kumru Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)