Yıl Sonu Sergimiz

Kurumumuzun 2016-2017 öğretim yılı Yıl Sonu Sergisi açılışı 9 Mayıs 2017 Salı günü gerçekleşti. Katılımlarıyla onurlandığımız Tarsus Kaymakamı Sn. Yüksel ÜNAL, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Sn. M. Sabri KILIÇ, Tarsus Garnizon Komutanı Sn. Bnb.  Vedat TOPAK, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Sn. Bnb.  Mahmut ERİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet KALAYCI, Tarsus İlçe Müftüsü Sn. Hayri ERENAY , Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Sn. İbrahim GÜL ve kurum müdürlerinin bulunduğu açılış törenimizde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından, kursiyerlerimizden oluşan halk oyunu gösterileri ve müzik dinletileri yapıldı.

    Törenden sonra, kursiyerlerimizin çalışmaları olan el emeği göz nuru ürünlerin bulunduğu sergi salonunun açılışı, Tarsus Kaymakamı Sn. Yükel Ünal ve değerli protokol üyeleri ile yapıldı. Sergi salonu, kurum müdürümüz Sn. Mehmet GÜRSOY öncülüğünde  gezdirilerek; el sanatları, giyim, nakış, kırkyama ve ev mefruşatı ürünler konuklara tanıtıldı.

    Yoğun ilgi gören yıl sonu sergimizde emeği geçen öğretmenlerimiz, usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Tarsus Tarsus Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)