Yenilikçi Öğrenme ve Öğrenme Araçları Sertifika Programı Duyurusu

Yenilikçi Öğrenme ve Öğrenme Araçları Sertifika Programı Duyurusu yazısı ekte gönderilmiştir.

YENİLİKÇİ ÖĞRETME / ÖĞRENME ARAÇLARI SERTİFİKA PROGRAMI

Öğretmen ve Öğretmen Adaylarına Özel 32 Farkılı Program Kullanımı içerin , Teknoloji ile Öğretmenlik Uygulamalarını harmanlayan , Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri ABD öğretim elemanları Kadrosu tarafından hazırlanan özel bir sertifikalı eğitim programıdır. Belgeleri Traskriptli olarak hazırlanmaktadır. 32 Farklı Program kullanımı hakkında Bilgi Vermektedir.

Yenilikçi Öğretme / Öğrenme Araçları Sertifika Programı eğitim profesyonellerine, öğretmenlere, öğretmen adaylarına zengin öğretim içerikleri tasarlamak, farklı bakış açıları kazandırmak ve etkili öğretim yöntem ve tekniklerini uygulamaları amacıyla geliştirilmiş bir programdır.

Bu sertifikaya sahip öğretmenlerin ve öğreticilerin; öğretme ortamlarında Web 2.0 Araçlarını etkin olarak kullanabilen, öğretimsel mesajları etkili olarak tasarlayabileni, öğrenme – öğretme süreçlerini ilgi çekici hale getirebilen, öğrenme durumlarının tümünü kapsayıcı materyaller üretebilen öğretmen ya da öğreticiler olması beklenmektedir.

Yenilikçi Öğretme / Öğrenme Araçları Sertifika Programı kapsamında 32 ders bulunmaktadır. Bu dersler 

 

BAŞVURU ŞARTI

Türkiye ve dünyanın her yerinden dileyen herkes eğitime başvurabilir ve sertifika sahibi olabilir.
 
BAŞVURU TARİHİ
İstediğiniz an eğitimlerimizi satın alarak , Uzmanlığınızı belgeleye bilir , Çalışma yaşamında kullana bilirsiniz.
 
SERTİFİKA İÇERİĞİ

Sertifika, üniversite tarafından verileceği için uluslararası ve ömür boyu geçerlidir. Kursiyer, sertifikaya hak kazanabilmesi için eğitim sonunda yapılacak sertifika sınavından başarılı olması gerekir. Sertifika sınavı yine internet ortamında uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılır. Sertifika sınavından en az 70 puan alınması gerekir. Sertifika sınavında 80 test sorusu sorudur. Kursiyerin, sınav tarihleri aralığında üç defa sınava girme hakkı vardır.  Kursiyerin en yüksek aldığı not geçerli olur. İlk sınavında kursiyer yeterli puan aldıysa diğer sınav haklarını kullanmayabilir.  Sertifika sınav dönemi bittikten sonra kursiyerin sertifikası hazırlanır ve başvuru esnasında belirttiği adrese kargo ile gönderilir. Gönderilecek sertifika katılım sertifikası değil, üniversite başarı sertifikasıdır.

İSTENİLEN EVRAKLAR

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Asarcık Gökgöl Şehit Mahir Emen İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)