Yeni Projeler, Yeni Etkinlikler

Boğazlıyan Kaymakamlığının düzenlediği "Eğitim Projeleri Destek Programı" kapsamında Barbaros Harun ŞAHİN ve Mikail GÖK öğretmenimizin hazırladığı "Aramızdaki Yazarlar, Gönül Yolculuğu (Boğazlıyan Yazıyor)" projesi ile Adem SAĞUN ile Berna GÖK öğretmenimizin hazırladığı "Zeka Küpü Çocuklar" projesi kabul edilmesi ile birlikte protokoller imzalanmıştır.

"Aramızdaki Yazarlar, Gönül Yolculuğu (Boğazlıyan Yazıyor)" projesi ile çocukların hayal dünyasına yolculuğa çıkılacaktır. Boğazlıyan'daki bütün öğrencilerin teşvik edileceği bu proje kapsamında öğrencilerimizin yazdıkları hikayeler toplanıp kitap haline getirilecektir.

"Zeka Küpü Çocuklar" projesi ile öğrencilerimiz için Akıl ve Zeka Oyunları temin edilip, kursta bu oyunları öğrenmesi amaçlanacaktır. Kurs sonunda turnuvalara katılacak öğrencilerimizden dereceye girecek olanlara hediyeler alınacaktır.

Bu Projemizlerimize destek veren Boğazlıyan Kaymakamı Sayın Recep AYDIN'a ve Boğazlıyan Belediyesi Başkanı Sayın Gökhan COŞAR'a teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yozgat Boğazlıyan Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)