Yeni Etwinning Projemiz "Our Green Novel"

Okulumuz yeni bir eTwinning projesiyle daha karşınızda. 10 farklı ülkeden 15 İngilizce Öğretmeni, öğrencileriyle birlikte bu projede yer alıyor.

Okulumuz yeni bir eTwinning projesiyle daha karşınızda. İngilizce Öğretmenimiz Pelin Esma CAYVARLI'nın ortakları arasında olduğu  "Our Green Novel" isimli projede Türkiye(5), Polonya(1), Portekiz(2), İspanya(1), İtalya(1), Slovakya(1), Romanya(1), Sırbistan(1), Azerbaycan(1) ve Kırgızistan(1)'dan toplam 15 İngilizce Öğretmeni yer almakta.

İnsanlar modernleştikçe, doğamız daha az yeşil oluyor. Ne yazık ki doğamız kirlenme, küresel ısınma, yok olma ve enerji eksikliği tehlikesiyle karşı karşıya. Bu nedenle günümüz çocuklarının doğa için bir “yeşil roman” yazması gerekiyor. Bu roman, dünyamızın karşılaştığı sorunlarla ilgili bölümlerden oluşacak. Öğrencilerimiz araştırmalar yapacak, çevre hakkında bilgi edinecek ve hem Türkiye'deki hem de dünyanın diğer ülkelerindeki arkadaşlarıyla işbirliğini deneyimleyecekler.

Projemizde yer alan öğretmenlerimizle bir tanışma ve planlama toplantısı çevrimiçi olarak düzenlendi bile. Sırada proje öğrencilerimizle birlikte etkinliklerimizi yapmaya geldi. Takipte kalın.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun İlkadım Alparslan İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)