Yeni Erasmus+ Projemizle Dijitalleşiyoruz…

2023 Yılı Avrupa Birliği Erasmus+ KA210-SCH Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında Polonya koordinatörlüğünde ortak okul olarak başvurduğumuz ‘TOGETHER, SCHOOLS GO DIGITAL!’ isimli projemiz kabul edilmiştir.

 

Polonya’dan I LiceumOgólnokształcące im. St. Staszica w Pleszewie okulu koordinatörlüğünde ve Romanya’dan ColegiulNationalMihai Eminescu Oradea isimli ortak okulumuzla Temmuz 2024 – Haziran 2025 tarihleri arasında yürüteceğimiz 12 aylık projemizin toplam bütçesi 60.000 Euro olup, proje aktivitelerini gerçekleştirmemiz için okulumuza verilecek olan hibe desteği 20.000 Euro´dur.

En güncel dijital uygulamaları kullanarak Ters Yüz Edilmiş Öğrenme Modeli (Flipped Learning), Proje Temelli Öğrenme (Project-Based Learning) ve Karma Öğrenme (Blended Learning) ana konu başlıkları altında yapılacak aktiviteleri ve bilgi paylaşımını içeren projemiz kapsamında 2 adet sanal toplantı ve 3 adet fiziksel hareketlilik gerçekleştirilecektir. Okul olarak Ekim 2024 tarihinde Polonya’ya ve Mayıs 2025 tarihinde Romanya’ya gerçekleştireceğimiz hareketliliklere okulumuzdan 4 öğretmenimiz ve 8 öğrencimiz katılacak olup, yabancı misafirlerimiz Şubat 2025 tarihinde bir hafta boyunca okulumuzu ziyaret edeceklerdir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırıkkale Merkez Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)