Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Okul Müdürümüz Şener AYDOĞAN'ın yeni eğitim öğretim yılı mesajı.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler ve Kıymetli Velilerimiz,

 

2023-2024 eğitim öğretim yılına başlamış olmanın sevinci, heyecanı ve mutluluğuyla sizleri selamlıyorum.

 

Eğitim hayatına yeni başlamış tüm öğrencilerimize aramıza hoş geldiniz diyor, eğitim yolculuklarının başarılı ve güzel geçmesini diliyorum.

 

Karahüyük Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu olarak kıymetli öğrencilerimizin geleceğe doğru emin adımlarla yürümesi ve daha iyi bir eğitim alabilmesi için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz, edeceğiz...

 

Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş, ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir.

 

Sevgili Öğrenciler,

 

Uzunca bir tatil sonrası, eğitim-öğretime başlamanın tatlı heyecanını yaşıyorsunuz. Tatilde güzel ve eğlenceli vakit geçirerek dinlenmiş olduğunuzu umuyorum. Şimdi okula umutla ve heyecanla başlama zamanı geldi. Unutmayın ki dersleriniz için göstereceğiniz ilgi ve çalışma azmi sizi başarıya götürecektir. Bu başarı da geleceğe emin ve sağlam adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır. Daha mutlu ve güzel bir gelecek için her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.

 

 

Değerli öğretmenler,

 

Yeni eğitim ve öğretim yılını sizlerin de büyük bir heyecanla karşıladığını biliyorum. Topluma hizmet veren her meslek saygındır. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Sizlere emanet ettiğimiz çocuklarımızı, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, topluma karşı sorumluluk duyan kişiler olarak hayata hazırlayacağınıza olan inancım tamdır. Sizlere inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Meram Karahüyük Mah. Ahmet Haşhaş İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)