Yazarla İmza ve Söyleşi Etkinliğimiz

Bu sene ilk yazar buluşmamızı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında; Oyun Fısıldayan Örümcek kitabının yazarı ve çizeri Demet Bulut Yağcı ile gerçekleştirdik.

Yazarlık serüvenini, kitaplarla olan bağını yazarımızın dilinden dinleyen veli ve öğrencilerimiz keyifli bir etkinlikle buluşmuş oldu. Düşlerinin peşinden gitmeyi kitaplar aracılığıyla benimseyen öğrencilerimiz; arkadaşlığı, hayal kurmayı, ekranlara bağlı kalmadan oyunlar oynamayı yazarımızın bizzat okuması ile kitabın sevimli ve neşeli karakteri Yumi’ den öğrenmiş oldu. Düşünen, eleştiren, merak eden, araştıran öğrencilerimiz söyleşi esnasında yazara soru sorarak kitaba dair sohbet edip oyunlar oynadı.

Daha sonra kitabın karakteri Yumi’nin boyama etkinliğini yapan öğrencilerimiz, kitaplarını yazarın imzasıyla taçlandırdı.

Okulumuzu ziyaret ederek; velilerimizin ufkunu açan, öğrencilerimizin kitap okuma hevesini arttıran,öğrencilerimizin kalplerine ve hayallerine dokunan ve keyifli sohbeti için yazar ve çizer Demet Bulut Yağcı’ya teşekkür ederiz.

Ayrıca, çok verimli geçen bu buluşmada desteğini esirgemeyen  okul müdürümüz Ahmet BAYRAKTAR’ a ve etkinliğimizin; düzenlenmesinden, katılımına kadar, sorumluluk alan; öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

İyi ki kitaplar var...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Mamak Refet Bele İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)