Yazar Buluşması - Değerler Eğitimi

Yazar Mustafa Turan değerler eğitimi semineri verdi...

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen "Değerler Eğitimi" konferansı 3 okulun öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. 80´den fazla kitap sahibi olan Mustafa Turan konuşmasında şunlara değindi;

-Bilgi kuvvet demektir ve bilgi 5 harften oluşur. Baş harfini çıkarttığımızda ise ilgi kalır ve ilgi olmadan bilgi olmaz. Ben burada 40 yıllık birikimimi sizlerle paylaşıyorum. Bilgiyi edinmek için 2 yol vardı; bunlardan biri kitap okumak, diğeri de dinlemektir. 

- Eğitim ve Öğretim birbirinen ayrılmayan iki temel ögedir. Ve biz insanı insan yapmak için eğitiriz. 

Daha sonra değerlerimizden bahseden yazar Mustafa Turan vatan sevgisi, sevgi-saygı ve diğer temel değerlerimizden bahsederek insanı insan yapan şeyin sahip olduğu değerler olduğunu vurguladı.

 

Konuşmasını, dinleyicelere ilgisinden dolayı teşekkür ederek sonlandıran Mustafa Turan. Geyve Kız Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerinden yoğun ilgi gördü. Öğrencilerimiz konferansın çok yararlı olduğunu söylediler ve konferans 1 buçuk saat sürmesine rağmen keşke biraz daha devam etseydiniz dediler. Daha sonra öğrencilerimiz yazar ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Geyve Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)